El limónFisherman TownLa BodegaLas TerrenasTropical IslandWaterfall

Byen

Der er altid en fest i Las Terrenas

En af Caribiens ultimative dansebyer.  Moderne dansesteder og cocktailbarer – lokale og internationale restauranter. Samtidig lille og hyggelig. Fuld af liv blandt fiskere - og kvinder, der stadig balancerer de tropiske frugter på hovedet.

Salsa og bachata på stranden om dagen, hvor mødre og piger følger rytmen. Hos købmændene langs vejen. Om natten går det for alvor løs – på La Bodega – og alle de andre dansesteder – men kun 7 dage om ugen.

Vi bliver glade hver gang vi kører ned gennem byen – dag eller nat leves livet helt ud på gaden – børnene bliver badet eller står på hovedet – musikken strømmer – og ingen mennesker går som de caribiske. Ranke, løse skuldre og hofter – altid klar på at noget sjovt skal ske.

Et autentisk lokal-liv med fiskere, landbrugere, dansere, gadesælgere, skopudsere, knallertkørere, den lokale taxa-form kaldet Motoconcho. Sikkerhed og sundhed med politi, læger, sundhedsklinikker og apoteker skaber tryghed for både lokale og besøgende.

Priserne er betydeligt under, hvad vi kender fra Danmark. For mange varer og tjenesteydelser kan prisen være flere gange billigere end i Danmark.

 

El Limon

Tæt på skolen ligger det imponerende vandfald El Limon, hvor vandet falder frit 30 m ned i en lagune, hvor lokale og besøgende svømmer.

Vi tager vandreturen op gennem junglen til vandfaldet sammen med elever, som har lyst til at prøve kræfter med at krydse vandløb, gå ad junglestier og krydse et par bjergkamme.