Friederikke Sofia Krogh

Friederikkes yoga er i flow. Altid velforberedt og professionel til fingerspidserne. Hatha yoga med fysiske stillinger og åndedrætsøvelser i et behageligt tempo. Hun skaber en afslappet og behagelig atmosfære for alle deltagere – både begyndere og erfarne.

Resultater. Friederikkes livsstil er en personificering af den gode sunde yoga livsstil. Elever, som har været sammen med Friederikke på højskolen, udtrykker stor begejstring for yogaen. Også Friederikkes evner som medmenneske har stor positiv indflydelse på den enkelte. Hun anderkendes af mange elever for at skabe varige ændringer i livsstil.

Friederikkes værdier. Friederikke er en aktiv deltager og foregangsmand i fællesskabet. Både i dansen, fritiden og i hele skolens liv. Friederikke har stort energi niveau, et positivt og afbalanceret sind. Hun føler omsorg for verden inklusive både mennesker, dyr og miljø – og er selv vegetar.

Baggrund. Foruden tidligere højskoleophold i Danmark har Friederikke erfaring som elev på højskoler i Caribien. Hun er partner i eget yoga institut i København – og er også en erfaren og succesfuld coach.