Morten Bruun Larsen

Hvorfor Den Caribiske Højskole? For mig er det en ren hjertesag. Efter 20 år med projekter for store og internationale virksomheder. Jeg har rejst meget, jeg elsker Caribien og vil gerne bo der om vinteren – og dele min begejstring for kulturen, klimaet og livet dér.

Hvad har formet mig? Gennem mine projekter, og af mine dejlige børn, har jeg lært vigtigheden af at være konsekvent i handling og ord. I mine personlige udfordringer har jeg lært vigtigheden af at have kroppen, følelserne og sin indre kreativitet med i sin udvikling.

Mine værdier. Jeg respekterer gode coaches, som kan få det bedste frem, som kan få kreativiteten til at blomstre. Jeg ser hvert enkelt menneske, som ansvarlig for egen sundhed, kreativitet og kærlige relationer. Jeg anderkender, at det kræver mod at følge sit hjerte. Det smukke hus med udsigt og den udsøgte mad er også hjertesager – en drøm om at skabe et smukt og behageligt pusterum fra hverdagen – med fokus på kreativitet.

Resultater. Jeg har gennemført internationale projekter for virksomheder som Gram A/S, Carlsberg og Nestlé. Samt en stribe store komplekse IT projekter. Jeg  elsker at lære sprog – og har gennemført mange projekter på både tysk, engelsk og fransk. Og nu også spansk.

Baggrund.  Jeg voksede op i en præstegård på Fyn. Min uddannelse er Cand. Negot. med speciale i fransk og marketing.  Har studeret fransk litteratur og jura på Université de Chambéry i Frankrig.  Projektledelse har fascineret mig, siden jeg startede mit arbejdsliv.