Transport

Transport til skolen.

Du kan flyve til Den Dominikanske Republik for ca. 6.000 kr. – nogle gange lidt dyrere hvis du søger mere komfort og vil undgå mellemlandinger. Nogle gange lidt billigere hvis du er indstillet på at flyve en omvej på monky class.

Du kan flyve direkte til den lokale lufthavn ”Samana El Catey International Airport” som ligger 20 min kørsel fra skolen. De danske fly-søgemaskiner har hidtil ikke vist denne mulighed. Brug derfor www.jetblue.com hvis du vil søge.

Du kan også flyve til hovedstaden Santo Domingo. Der er direkte forbindelse med flere europæiske hovedstæder, herunder Paris med Air France.

 

Transport fra lufthavnen til skolen.

Vi kan sørge for, at du bliver afhentet i hovedstaden eller El Catey, hvis du betaler benzin- og vejpenge.

Her vil vi gruppere eleverne, til f. eks. en samlet tur dagligt. De øvrige mere fjerne dominikanske lufthavne kører vi ikke til.

Du kan også tage taxa – eller bus, hvis du vil spare på budgettet.

 

Rundt i lokal området. 

Den dominikanske trafik er meget farverig. Du ser hunde, heste og andre dyr på vejene. Du ser små pickups fyldt med usandsynligt mange passagerer på ladet. Du ser knallerter med både 2, 3 og fire personer. Der er ikke så mange restriktioner for trafikken.

Skolens 4 wheel truck kører ned af bjerget flere gange dagligt – ofte fyldt med elever. Du kan også vælge at bruge den typiske lokale transport form, som er moto concho, som er en knallert-taxa, hvor du/I sidder bag på. Det er praktisk og billigt – og faktisk ret behageligt i varmen.