Kite SurfLas TerrenasWater sport

Kite surf i Las Terrenas

Kite surf i Las Terrenas

Las Terrenas er et optimalt sted at lære kunsten at kitesurfe. Forholdene på de smukke bounty-strande er perfekte for begyndere pga. den lave vandstand og de forholdsvis små bølger. Området er tilmed lækkert for øvede kitesurfere, da det er muligt at tage lange ture ud på vandet (og måske endda være så heldig at støde på hvaler!).

Instruktørerne i Las Terrenas er kompetente, pædagogiske og meget venlige. De er meget inkluderende, og man får hurtigt følelsen af at være en del af kite-familien.

Prisen er god (næsten 3 gange så billigt som i DK!) og en del billigere end i Carberete.

Carberete er øens kite-mekka, hvortil der er rig mulighed for udflugter for at surfe. Her er der mange flere kitesurfere på strandene, vandet bliver hurtigt dybt, og bølgerne er høje, hvilket kræver, at man er en smule mere øvet. Det er virkelig en oplevelse værd at se byen, ikke kun pga. surfmiljøet, men også pga. nattelivet.

 

Om kitesurf generelt.

Kitesurfing er en genial måde at kombinere surf, sejl, natur og action. Du får lov til at mærke vindens styrke og bruge den til at cruise hen over det klare blå hav. Sporten er meget udbredt på Samana-halvøen i Den Dominikanske Republik, men interessen for sporten i Danmark, er ved at tage til. Hver sommer (og forår/efterår) kommer der flere og flere kites på de danske strande, hvor der er rigtig gode forhold. Som bonus er det tilmed muligt at bruge kiten til både ski og snowboard, når man er blevet en øvet bruger af kiten. Så Las Terrenas er bare begyndelsen...