Pusterum i dit liv

Vi giver et pusterum i dit liv med tid og plads. Rammerne er at du får et trygt og sjovt fællesskab, du kommer ned i tempo, du kommer tættere på din krop. Vi fortæller om de individuelle sinds- og kropstyper i yogaverdenen. Vi fortæller om at følge egen kreativitet – at følge sit hjerte.

Fællesskabet finder du både blandt de andre elever og hos skolens personale.Det starter allerede på vores boot-camp. På skolen går vi efter at sætte dig sammen med roomies, der svinger med dig. Fælles undervisning, måltider og udflugter sætter den faste ramme om vores fællesskab.

Når der er fri leg kan du gå med dem, der har samme interesser som dig. Du kan tage al den tid alene, du har brug for. Og først og fremmest skaber vi en sjov, uformel og hjertelig atmosfære, hvor du føler dig som i en stor familie.

Tempoet er anderledes. Dominikanerne er kendte for at være ”tranquillo” – dvs. rolige, tage tingene som de kommer. De lokale gør en dyd af at være afslappede. Blot være – og nyde livet. Du møder den afslappede rolige gang i gaderne. Børn og voksne som bruger hele dagen på stranden. Glade og fri i deres udtryk.

Individuelle sinds- og kropstyper. En aften fortæller vi om yoga filosofien. Specielt yogaens samlede syn på vores sundhed er inspirrende. Vi er hver især individuelle persontyper – individuelle typer af krop og sind. Du kommer tæt på din krop i yoga og i dansen. Du lærer at mærke din krop mere – og lade tankerne ligge. Det giver en bedre fornemmelse af din krop, en bedre bevidsthed om kroppen – og dens følelser. Det giver mulighed for både at udtrykke dig mere – og blive bedre til at lytte indad.

Hvis du har lyst kan din type blive testet – det plejer at være både sjov og lærerigt at tage den usædvanligt helhedsorienterede betragtning af den enkelte person.

Din kreativitet har vores største respekt.

En aften fortæller vi om at finde og følge sin egen kreativitet. Vi forstår kreativitet som dit bidrag til verden – det du skaber. Om du er forfatter, lærer eller nanofysiker. Vi har oplevet, at det kan være svært at finde ind til egen kreativitet. At lytte til sit hjerte.

At have succes med egen kreativitet er lige så afgørende for et menneskes gode liv som kærlighed og sundhed.
Efter ophold på Den Caribiske Højskole er det almindeligt, at vores elever kommer hjem og fortæller, at der er løst op for ting i livet og fundet nye veje.
Eleverne har fået et nyt syn på livet – både på  omgivelserne og på egen rolle. Der opstår nye vaner og der kommer tit flere forandringer i eleverne liv.