Tropisk mad

Kosten er tropisk, kernesund, frisk og lækker – også for vegetarer.

Maden spiller en rolle både socialt og for vores sundhed. Vi tilbereder vores måltider på skift – skolen hjælper dig med at finde de bedste råvarer.

Frugt & grønt

Ingen som har været i Caribien glemmer nogensinde smagen af frisk solmoden mango, avokado, ananas og de andre tropiske frugter og grøntsager.

Vi køber bananer i store klaser, rodfrugter, citrusfrugter, chillier og varianter, som aldrig kommer til vores del af verden.

Vi spiser frugt og grønt både morgen, middag og aften – sammen med de lokalt producerede ris og bønner er der råvarer til en kernesund kost.

 

Fisk & skaldyr

Hvis du sætter pris på friske fisk, skaldyr og andet godt fra havet, så er Las Terrenas et sandt paradis.

På strandene arbejder fiskerne med deres små joller, som de hjælper hinanden med at bære op på stranden. På havet dykker de ned og samler hummer-langustere og store krabber op.

De stærke harpunfiskere kommer tilbage med hænderne fulde af levende fisk. Drengene samler muslinger, østers og andre skaller.

På stranden kan du købe helt frisk tunfisk, langustere, friske konkylier, kødfulde krabber, små og store skaldyr og tropiske fisk i alle størrelser og farver.

& Kød

Hvis du er en sulten mand, har vi også solid kost til dig. Bøfler, svin og fjerkræ fås i rigtig god kvalitet. Stege, pølser, bacon, frikadeller og bøffer er en del af menuen.