Fritid

Posted Posted in Caribbean Lifestyle, Leisure time, Wander time

På den lokale engelskskole for dominikanere er der altid efterspørgsel efter os, der er gode til engelsk. Så hvis du vil hjælpe lokalsamfundet med frivilligt arbejde, er der spændende oplevelser i vente.
Du kan også gå videre med dansen i salsa og bachata i de lokale danseskoler. Her er der mulighed for enkeltundervisning eller undervisning i minder grupper. Det er udbredt og populært hos vores elever.

Karneval

Posted Posted in Caribbean Lifestyle, Den Caribiske Højskole, Dominican Carnival, Tropical Island

Karnevallet i La Vega i den Dominikanske Republik er det største og mest traditionsrige i Caribien. Der er mange skøre, sjove og groteske figurer. Røde djævle på knallert. Helt sorte negere kun iført glinsende olie. Store dansende optog a la Rio de Janeiro. Fantastiske køretøjer. Frække drenge, som smækker numser på alle piger og kvinder. Og naturligvis masser af musik, dans, øl og rom.

Kulturen

Posted Posted in Caribbean Lifestyle, Las Terrenas, Tropical Island

Kulturen er opstået som en skøn blanding af europæisk og afrikansk kultur. De fleste dominikanere har blandet blod i årene – er lysebrune i huden. Vi bliver ofte imponeret over deres glade udtryk, deres ranke holdning – og først og fremmest deres afslappede livsstil, hvor tranquillo (rolig) er en dyd.
De er åbne for at møde os, og altid klar på sjov og fest, hvis der er en lejlighed. Og det er der tit.

Byen

Posted Posted in El limón, Fisherman Town, La Bodega, Las Terrenas, Tropical Island, Waterfall

En af Caribiens ultimative dansebyer.  Moderne dansesteder og cocktailbarer – lokale og internationale restauranter. Samtidig lille og hyggelig. Fuld af liv blandt fiskere – og kvinder, der stadig balancerer de tropiske frugter på hovedet.
Salsa og bachata på stranden om dagen, hvor mødre og piger følger rytmen. Hos købmændene langs vejen. Om natten går det for alvor løs – på La Bodega – og alle de andre dansesteder – men kun 7 dage om ugen.

Hvalerne

Posted Posted in Humpback whales, Las Terrenas, Samaná

De store hvaler kommer til nordsiden af øen, hvor vi bor, hver vinter for at føde og fodre deres unger. Og hannerne gør kur med spring, som kan løfte den 30 tons tunge krop fri af vandet. Vi tilbyder turen i samarbejde med profesionnelle guider. Hvalerne er her primært i Januar og februar. Vi sejler tæt på. Og vi har altid set hvaler, når vi er sejlet ud efter dem!